Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Vi har ett stort urval av ansiktsbehandlingar som utförs av våra erfarna spa-terapeuter. Som vanligt går det att kombinera olika ansiktsbehandlingar, masker och produkter allt enligt just ditt behov och ditt ansiktes förutsättningar. En ansiktsbehandling rengör på djupet och ger din hud näring och lyster. Våra ansiktsbehandlingar passar alla hudtyper och bidrar till att din hud blir renare och friskare.

3D Facial Mask

I behandlingen ingår:

 • Rengöring
 • 3D Facial mask
 • Dagcreme

Tid: 60 min.

Måndag – Torsdag: 600 kr.
Fredag – Söndag: 800 kr.

Naturligt ansiktslyft

En lyftande behandling för ansikte och dekolletage som ger en tydlig effekt. Svullnader och mörka ringar under ögonen reduceras och du får ett strålande lyster i huden. Behandlingen är mycket avslappnande och hjälper dig att gå ner i varv.

I behandlingen ingår:

 • Ansiktsrengöring
 • Ansiktsmassage
 • Skalpmassage
 • Fuktighetsgivande kräm

Tid: 60 min.

Måndag – Torsdag: 800 kr.
Fredag – Söndag: 1 000 kr.


Ansiktsyoga

Ansiktsyoga förbättrar blodcirkulationen i ansiktet, slätar ut och tar bort rynkor på kvinnor och män, och den har en så stor föryngringseffekt effekt att du känner dig och ser ut 20 år yngre direkt efter varje behandling!

I behandlingen ingår:

 • Individuell ansiktsyoga 30 min.
 • Ansiktsmassage 30 min.

Tid: 60 min.

Måndag – Torsdag: 700 kr.
Fredag – Söndag: 1 000 kr.


Hotstone Massage med Shiatsu

En underbar behandling som har sin grund i samekulturen där man använder sig av ”botestenar”. Behandlingen börjar med Shiatsumassage med varma stenar i händerna. Värmen från stenarna tränger djupt in i musklerna och hjälper till att släppa spänningar.

Genom omväxlande användning av varma och kalla stenar ökar blodcirkulationen och självläkningsprocessen stöds. Kroniska och akuta vardagsproblem kan därmed lindras på ett skonsamt sätt. Stenmassage med Shiatsumassage ger dig djup avslappning och ro.

Varmstenmassage hjälper till att minska:

 • Muskelvärk, ryggont och huvudvärk
 • Sträckningar, spänningar och stress
 • Upprördhet, nervösitet, sömnlöshet och depression
 • Reumatism, ledinflammation och värk i stora delar av kroppen

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 600 kr.
Lördag – Söndag: 900 kr.


Garshan anticellulitmassage

Garshan anticellulitmassage är en helkropps anticellulit behandling som ursprungligen utvecklades framför allt för att minska svullnader, ärrbildningar och eliminera slaggprodukter. Behandlingen renar kroppen och fungerar som en naturlig detox. Den kombineras med peeling och vakuumkoppar.

Garshan-massagen är en speciell, uppiggande, torr anticellulit massage med peeling från topp till tå. Garshan ökar blodcirkulationen i huden och underliggande vävnader, sätter fart på fettförbränningen samt ökar syreomsättningen i celler och muskler. Dessutom avlägsnas effektivt döda hudceller. I regeln avslutas Garshan-behandling med en lättare massage med varm sesamolja. Garshan kan med fördel kombineras med någon annan anticellulitmassage eller med andra vanliga massager, vilket anpassas efter person och önskemål.

Garshan rekommenderas för personer med övervikt, cellulit, och alla som lider av trötthet.

 • Hjälper mot muskelont samt ledont
 • Tonar upp huden, slätar ut och gör den mjuk
 • Hjälper till att reducera cellulit

Garshan anticellulitbehandlingen passar mindre bra till personer med smal kroppsbyggnad och / eller dem som är underviktiga. Du kan då välja en annan typ av behandling eller be att bli masserad mycket lätt och subtilt.

Tid: 90 min.

Måndag – Fredag: 1 000 kr.
5 behandlingar – 4 500 kr.


Body Scrub – kroppspeeling & bastu

Kroppspeeling är en djuprengörande peeling med olika medel som kaffe, salt, kamomill, pimpsten – alla med välgörande mineraler. I samråd med vår spa-terapeut väljer du ett medel beroende på om du vill ha en lätt, medelstark eller kraftig peeling.

Vår kraftigaste peeling passar dig som är van att skrubba dig eller som inte har för känslig hud. Efter den här peelingen kommer din hud att kännas len och mjuk och du kommer att dofta friskt av eukalyptus.

Peelingen ökar även cirkulationen i musklerna och är därför passande att boka till massage. Då musklerna är uppmjukade kommer massageterapeuten djupare med massagen.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 500 kr för 1 person och 800 kr för 2 personer.

Lördag – Söndag: 600 kr för 1 person och 1 000 kr för 2 personer.


Cryorehabilitering i cryosauna

Cryoterapi har använts i Europa och Asien i mer än 30 år och mer än 2 miljoner människor har fått cryobehandling.

Cryobehandling sker i en cryosauna där hela kroppen kyls ner med flytande kväve i 3 minuter. Cryobehandlingen ökar blodcirkulationen, syresättningen, ämnesomsättningen, ger kroppen energi och vitalitet samtidigt som den frigör kroppen från blockeringar och skapar välbefinnande.

Cryoterapi bidrar också till en snabbare läkning av muskler efter överansträngning, ny bildning av nya celler och återhämtning samtidigt som inflammationer och smärta minskar.

Cryoterapi rekommenderas särskilt mycket för idrottare och personer som för en mycket aktiv och fysiskt ansträngande livsstil.

1 behandling – 500 kr.

5 behandlingar – 2 000 kr.


Fettreducering med honungsmassage i bastu

Det är den unika kombinationen av honung och bastu som ger snabbare effekt när det gäller att förbränna fett och behandla cellulit.

Honungsmassage i bastu rekommenderas för behandling av osteoporosis, artrit, artros, ischias, muskel- och ledvärk.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 1 200 kr.

Lördag – Söndag: 1 500 kr.


Hirudoterapi

Blodigelbehandlingar kallas för hirudoterapi. Att använda blodiglar vid åderlåtning var mycket populärt i Sverige, en hälsotrend som dock avtog rejält mot slutet av 1800-talet. Sedan dess har blodiglar använts både inom den traditionella sjukvården och inom alternativ hälsovård.

Behandlingarna sägs öka såväl motståndskraften som allmänhälsan. Numera har man börjat nyttja blodigelns antikoaguleringsegenskaper för att hantera vissa sår efter kirurgiska operationer, inom plastikkirurgin för att förhindra blodstockningar. Blodigel är en absolut gåva av medicinsk natur. Nästan 100 hirudosubstanser påverkar direkt vår kropp.

Genom behandling med medicinska blodiglar erbjuds hjälp vid impotens, åderbråck, artros, tromboflebit (en kärlinflammation i ytliga vensystemet), hemorrojder, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, migrän, svårläkande sår, ischias,
ledvärk, muskelspänningar, ödem (vätskeansamling), allergier, tennisarmbåge och andra sjukdomar.

Kosmetiska (små) blodiglar hjälper mot rynkor, förbättrar ansiktshud, ökar blodcirkulationen.

När blodiglar suger blod och blodet kommer in i sugmunnen, så borde det koagulera, vilket skulle hindra blodigeln att äta igen. Men i tarmen har igeln aminosyror Houdini, som på ett specifikt sätt hämmar blodets koagulering. Denna förmåga används för att förhindra uppkomsten av blodproppar vid plastikkirurgi. Man får i gång blodflödet i t. ex. ett fastsytt finger och förhindrar att vävnaden dör av syrebrist. Ur saliv av blodiglar har många olika substanser identifierats. De påverkar blodets ledningsförmåga och man försöker nu utveckla dem till nya läkemedel.

Under medeltiden användes blodiglar till alla möjliga sorters åkommor som medförde skepsis och fördomar mot dessa underverk. Idag vet vi att när en blodigel biter och börjar suga ut blodet blandar den samtidigt in en speciell verksam blandning med sin saliv, som i denna sammansättning inte finns att få någon annanstans.

OBS! Vi behandlar inte personer med:

 • Blödarsjuka
 • Blodbrist
 • Mycket lågt blodtryck (under 90 mm/hg)
 • Allmän svaghet
 • Graviditet

Måndag – Fredag: 900 kr för den första gången (3-5 st. blodiglar).

5 gånger – 3000 kr.

10 gånger – 5 000 kr.


Akupunktur

Akupunktur är en gammal kinesisk behandling som hjälper bl. a. mot förlamning, postoperativ period, förändringar i metabolism, smärtor och psykiska problem.


Sei Tai 

Seitai är en hälsokultur framtagen av själva livet. Sei Tai bygger på enkla metoder för att återuppliva spontan rörelse. Indikerad för skelett- och muskelsjukdomar som skolios, diskbråk, artros eller ledförskjutning.


Shiatsu

Det är en manuell terapi för att få mer energi i kroppen, profylaktisk och avkopplande. Shiatsu tillämpas för att bibehålla hälsan.