Kurser på Östermalm Spa

Kurser

Yoga

Varm Hatha Yoga (Hot Yoga), Bikram Yoga.


Ansiktsyoga

Ansiktsyoga förbättrar blodcirkulationen i ansiktet, slätar ut och tar bort rynkor på kvinnor och män, och den har en så stor föryngringseffekt effekt att du känner dig och ser ut 20 år yngre direkt efter varje pass!

10 pass i grupp.

Tid: 40 min.

Pris: 1 000 kr


Tai Chi Chuan 太極拳

Det är en inre kinesisk kampsport också känd som en form av rörlig meditation. Tai Chi Chuan integrerar kroppen, sinnet och andan som balanserar hälsan.


Lian Gong 练功 och Qi Gong 氣功

De är två tekniker för kropps- och andningsövningar som integrerar kropp och själ och balanserar hälsan. De är enkla att träna, roliga och stimulerande. Människor i alla åldrar kan träna och tanken är att de sjuka ska bli friska.


Taoistisk Meditation och Tao In 導引

Det här är en teknik för förening av kropp, själ, andetag och energi. Man börjar med att förbereda kroppen med hjälp av stretching, självmassage och andning. Sedan styr man sin energi genom flera punkter i kroppen, genom andetag och sinnet. Till slut blir sinnet och kroppen välsynkade och förenade.


Tui Shou 推手 och Qinna 擒拿

De är två tekniker för självförsvar från en kinesisk kampsport. Du lär dig hur du kan undvika strid, neutralisera en attack eller immobilisera motståndare. Båda teknikerna är roliga och hjälper kroppen, men de är inte farliga att träna.


Synkurs

Din ögonhälsa reflekterar ditt mentala och fysiska hälsotillstånd. Synkvaliteten beror mycket på vem du är som person och ditt synsätt.

Kursen är framtagen för människor som lever med närsynthet, som av olika anledningar inte vill eller kan använda glasögon, linser eller gå med på att göra en ögonoperation.

Kursen belyser sambandet mellan personlighetsdrag, vanor och närsynthet, samt ger kunskap i vad man kan förändra i sig för att förbättra sin syn och behålla den på en jämn och bra nivå i många år framöver.

Kursen består av 10 tillfällen à ca 2 timmar, från kl. 18, och kostar 4 000 kr per person. Nästa kurs startar den 16 juli 2018. OBS! Kursen ges för tillfället endast på ryska. Anmälan sker under juni via info@ostermalmspa.se