Massage

Ring oss på 073 746 27 68 och boka din massage:


7 Chakran Tantrisk Massage

7 Chakran Tantrisk Massage är en långsam, skön beröring i form av strykningar som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt.

Den 7 Chakran Tantrisk Massage som du får hos oss har till syfte att väcka kroppens energi. När vi utför massagen tillämpar vi meditation och en särskild andningsmetod.

Vi använder olika föremål som fjädrar och sidentyger. För många kan detta kännas sexuellt och det är också meningen. Det handlar om andning och närvaro. Under beröringen är vi alltid påklädda. Det är vi som ger och det är du som tar emot energi.

Vill du veta om dina 7 chakran och få kontakt med din sexuella energi, bli djupt avslappnad och efteråt känna dig som en ny människa, avslappnad, energifylld och liksom vibrerande? Då behöver du uppleva vår 7 Chakran Tantrisk Massage!

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 1 000 kr.

Lördag – Söndag: 1 300 kr.


Hiromassage

Hiromassage ökar blodcirkulation i hela kroppen och tar bort rynkor. Den är djup och mycket avkopplande, kanske till och med den mest avkopplande massage som vi har. Efter hiromassage känner du dig som en ny människa och massageeffekten kan jämföras med en hel natts vila.

Hiromassage är en fri konstmassage som aldrig utförs efter någon schablon utan den är mycket individuell. Du som kund kan välja en helkroppsmassage med extra mycket fokus på t.ex. ansikte.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 800 kr.

Lördag – Söndag: 1 000 kr.


Tibetansk hälsomassage

Tibetansk hälsomassage motverkar värk i ryggen och nacken. Kroppen masseras med relativt hårt tryck vilket leder till en djupt avslappnande effekt för kropp och sinne. Behandlingen stärker även nervsystemet, minskar effekten av stress och depression. Tibetansk hälsomassage kan ges i massagerum alternativt i bastu.

40 min. – 600 kr.

60 min. – 800 kr.

Lördag – Söndag: 300 kr dyrare.


Klassisk massage med varm olja

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 800 kr.

Lördag – Söndag: 1 000 kr.


Abhyanga avspänningsmassage (fyra händer)

Två massörer, fyra händer, en unik massageupplevelse och är en behaglig, taktil och mycket avkopplande helkroppsbehandling med mjuka, lugna, svepande massagerörelser och varm olja.

”Abhyanga” betyder på sanskrit “fyra kärleksfulla händer”. Den här behandlingen löser upp blockeringar i centrala nervsystemet, vilket hjälper dig att släppa stress och oro samt återhämta harmoni och balans i tillvaron. Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från slaggprodukter.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag : 1 800 kr.

Lördag – Söndag : 2 100 kr.


Tui Na massage 推拏

Tui Na är en kinesisk massage som brukar komplettera akupunkturbehandling. Den kan appliceras istället för akupunktur om man inte tål nålar.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 800 kr.

Lördag – Söndag: 1 100 kr.


Pump Up Brazilian

Det är en brasiliansk massage som tar bort fett i din rumpa, ökar blodcirkulationen i musklerna och gör din rumpa fin och tight.

Tid: 60 min.

Måndag – Fredag: 800 kr.

Lördag – Söndag: 1 100 kr.